Hop Cadouri de Craciunhttp://bibliophilemystery.blogspot.ro/2014/11/inscrieri-pentru-hop-cadouri-de-craciun.html

Luna decembrie este una dintre cele mai frumoase perioade din timpul anului si... cum ar putea sa fie altfel?
Cu mai multi ani in urma, adoram sa primesc cadouri si sa am mai mult timp liber- si da... inca mai imi plac aceste avantaje, DAR in acest timp am descoperit ca imi place si sa daruiesc...

Sincer, Craciunul este o sarbatoare magica si daca ii poti ajuta si pe ceilalti sa simta, intr-o mica masura, aceasta magie, atunci fa-o!

 De aceea, in colaborare cu mai multe bloguri, va oferim Hop Cadouri de Craciun! Deci vor fi 4 castigatori, ce vor primi cate un premiu constand intr-unul dintre titlurile mentionate mai jos (aveti si descrierea lor), DAR unul dintre castigatori va primi un premiu surpriza (legat de carti, bineinteles).
Ce poate fi? Ei bine veti afla in dimineata zilei de 26 decembrie.
Ce trebuie sa faceti? Completati formularul. Si nu uitati sa aruncati o privire si la celelalte bloguri, incepand cu blogul organizator- Bibliophile Mystery.... http://bibliophilemystery.blogspot.ro/2014/11/inscrieri-pentru-hop-cadouri-de-craciun.html, pentru ca v-au pregatit multe surprize!Va doresc mult succes tuturor!!

Premiul de Onoare
Fulgi De Iubire Descriere

 Fulgi de iubire - John Green, Maureen Johnson si Lauren Myracle

Trei povesti romantice de Craciun Ce au in comun o furtuna de zapada iscata in Ajunul Craciunului, 14 majorete vesele, un restaurant Waffle House si un tip invelit in folie de aluminiu? Raspuns: aceste trei povesti romantice de Craciun. O furtuna puternica de zapada aduce dragostea in vietile a trei adolescenti: o fata al carei tren s-a inzapezit, un baiat ce infrunta viscolul pentru a se intalni cu prietenii sai, o alta fata cu inima franta ce-si vopseste parul in roz si viseaza sa fie ingerul cuiva. 
Trei dintre cei mai cunoscuti autori americani de literatura pentru adolescenti – John Green, Maureen Johnson si Lauren Myracle – si-au unit fortele pentru a scrie povesti pline de aventura, umor, romantism si duiosie, ale caror fire se impletesc inteligent la final, intr-o carte numai buna de citit la gura sobei. In aceste povesti tandre, ingenios intretesute, iubirea pluteste printre fulgi de nea, beteala si cadouri  de Craciun!

-- School Library Journal Umor, romantism si personaje puternice – toate dau forta acestui efort narativ.
-- Kirkus Reviews „Si, desigur, mai era si Stuart. Stuart, care tocmai ma vazuse trecand printr-un intreg curcubeu de sentimente si experiente. Existau numerele parintii-mei-au-fost-bagati-la-inchisoare, sunt-blocata-intr-un-orasel-necunoscut, sunt-nebuna-si-nu-mi-pot-tine-fleanca, sunt-cam-afurisita-cu-tipul-ciudat-care-incearca-sa-ma-ajute, despartirea si extrem de populara sar-pe-tine-neasteptat.O dadusem in bara nasol de tot. Regretul si umilinta dureau mai tare decat gerul. A fost nevoie sa strabat cateva strazi pana sa-mi dau seama ca nu pe Noah il regretam... ci pe Stuart. Stuart care ma salvase. Stuart care chiar parea sa doreasca sa-si petreaca timpul cu mine. Stuart care mi-a vorbit pe sleau si care mi-a spus sa nu ma las calcata in picioare.“

Cartile lui John Green au fost publicate in peste douazeci de limbi si figureaza constant in topul celor mai bine vandute titluri al publicatiei New York Times. Dintre cartile sale, la Editura Trei au aparut: Sub aceeasi stea, Cautand-o pe Alaska, De 19 ori Katherine, Orase de hartie.
Lauren Myracle este autoarea a numeroase carti pentru copii si adolescenti, printre care Shine, Kissing Kate, seria The Winne Years si The Internet Girls (sttyl si ttfn) – romane scrise in stilul mesajelor instantanee – bestselleruri New York Times.
Maureen Johnson a fost aleasa in 2012 Queen of Teen in Marea Britanie. Specificații ›
An aparitie: 2014 › Autor: John Green Maureen Johnson Lauren Myracle › Editura: TREI › Gen: Beletristica › Limba: Romana › Nr. pagini: 328 › Subgen: Literatura Universala › ISBN: 978-606-719-188-2


 Zei Americani 


 Descriere:

 Captivant încă de la primele pagini prin calităţile sale stilistice – care i-au asigurat deja un loc pe rafturile de literatură clasică –, romanul lui Neil Gaiman ne poartă într-o călătorie iniţiatică de-a lungul şi de-a latul Americii, acolo unde zeii tuturor mitologiilor se regăsesc sub aparenţa oamenilor obişnuiţi şi se amestecă în existenţa acestora. La fel ca într-o epopee greacă, Neil Gaiman evocă dragostea şi sacrificiul de sine, prietenia statornică şi războiul – un război între vechii zei şi noii zei, cei ai cărţilor de credit şi ai autostrăzilor, ai internetului şi ai telefonului, ai radioului şi ai televiziunii. 
Autor: Neil Gaiman
Traducător: Liviu Radu
Coperta de: Kamil Vojnar


O Noapte Compromitatoare 


Descriere


 Când iubirea te eliberează de secretele trecutului... Aproape întreaga copilărie, Carlotta Anne Fairleigh a fost fascinată de poveştile captivante din romanele gotice. Visul ei este să scrie ea însăși propria poveste de groază, plină de crime teribile. De aceea, chiar în seara debutului său în înalta societate londoneză, curiozitatea o îmboldeşte să spioneze conacul învecinat, despre care se spune că aparţine lui Hayden St. Clair, bărbatul cunoscut în lumea bună drept Marchizul Ucigaș. Şi astfel, fără să vrea, Carlotta declanşează un imens scandal şi se trezește în postura protagonistei într-o dramă adevărată. 
 Cu reputația distrusă, ajunge soția lui Hayden St. Clair şi stăpâna unui conac lugubru ce se înalță pe coastele abrupte din Cornwall. Curajoasa Carlotta refuză să se lase intimidată de stafia primei soții a marchizului, despre care se zvonește că rătăcește pe coridoarele conacului în miez de noapte, cerând prin vaiete sfâșietoare să fie răzbunată. Însă cel care se dovedeşte adevăratul pericol este însuşi Hayden. Căci există ceva tulburător – şi surprinzător de tandru – la bărbatul frumos şi misterios care îi este soţ, şi înainte să cedeze dorinţelor inimii, Carlotta trebuie să dezlege misterele trecutului lui, indiferent cât de scandaloase – şi periculoase – s-ar putea dovedi acestea. 


 Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariţii constante pe listele de bestselleruri ale New York Times, Publishers Weekly şi USA Today. Cărţile ei, traduse în 17 limbi, au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare şi au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociaţiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

 Specificații ›
An aparitie: 2014 › Autor: Teresa Medeiros › Editie: necartonata › Editura: LITERA › Format: 210x140 › Gen: Beletristica › Limba: Romana › Nr. pagini: 288 › Subgen: Literatura Universala › ISBN: 978-606-686-735-1 › Categoria: Literatura Universala a Rafflecopter giveaway

0 Response to "Hop Cadouri de Craciun"

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme