Concurs!!

Salut lume!!!!!!!!!

UPDATE: Dacă se vor înscrie cel puțin 15 persoane prin GFC (voi oferi o carte in valoare de 30 de lei) unui/unei câștigător/ câștigătoare, dintre participanții la concurs.

Nu am mai organizat de mult un concurs și având în vedere că se apropie 15 august (este și ziua mea onomastică... oarecum) am decis să organizez un concurs, așa că m-am decis să vă ofer șansa să câștigați... pam pam... o carte (UNA SINGURĂ) la alegere de pe orice site (excluzând Book Depo),... și da, ASTA INCLUDE CHIAR ȘI AMAZON (!!) în valoare de până la 55 de lei, dar transportul se va scădea din premiu.

Deci Elefant,Libris, Cărturesti, Bookcity, Books Express, Amazon, Editura Trei sau Leda (sau cine vreți voi) intră în calcul.

Singurele cerințe sunt : să vă abonați prin GFC și vă voi pune o întrebare pe parcursul concursului- nu va fi dificilă, iar răspunsul se va afla într-una dintre postările publicate în luna septembrie și august. Deci fiți pe fază, ok?

CONCURSUL VA FI VALABIL DOAR DACĂ SE VOR ÎNSCRIE CEL PUȚIN 30 DE PERSOANE!! 

Câștigătorul va fi ales prin random.org. Perioada de desfășurare : 1 august- 1 octombrie 2014.
Veți avea mai multe șanse de câștig dacă convingeți o nouă persoană să se aboneze prin GFC (4 pct.) și dacă răspândiți vorba prin rețelele de socializare (Google Plus, Facebook, Twitter, Pinterest, etc.) (1 pct pentru fiecare share, tweet sau postare).

Ce trebuie să faceți? Lăsați un comentariu LA ACEASTĂ POSTARE  precizând cartea dorită, de pe site-ul dorit și precizați numele cu care v-ați înscris în concurs. Dacă veți aduce o altă persoană- aș vrea să o menționați pe ea și/sau numele ei din GFC. La fel și dacă ați răspândit vorba, doar lăsați un link către postare.

Andreea Ilie, dacă vrei să te înscrii în concurs vei beneficia de 5 pct de la concursul anterior (regret că nu te-am putut premia, dar nu au fost suficienți concurenți și cred că știi asta).

 Ce puteți câstiga (doar o idee):


 


    
Sau orice carte vă doriți, atât timp cât se încadrează în cei 55 de lei (transport inclus în premiu, doar dacă nu este gratis!!)

16 Response to "Concurs!!"

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme